Apelează la un consultant pentru a reduce timpul necesar creșterii și pentru a pierde mai puțin timp și bani în a căuta cea mai eficientă soluție pentru compania ta în domeniul tehnologiei și al departamentului IT.

Consultanță IT în Bihor și Oradea

Oare ai cu adevărat nevoie de consultanță IT?

Ce este și cine are cel mai mult de câștigat din consultanța IT?

Consultanța pornește de la nevoia de îndrumare într-un teritoriu nou, neparcurs.

Nu ai nevoie de un consultant în IT dacă înțelegi domeniul IT și ești la curent cu cele mai bune practici și cele mai inovative și eficiente moduri de a face lucrurile.

Însă dacă tot ce ține de tehnologie este o nebuloasă greu de înțeles și pătruns, vei avea foarte mult de câștigat dacă vei apela la un specialist care să te ajute să găsești cele mai potrivite soluții pentru situația ta.

Ce spun clienții despre serviciile de consultanță prestate de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Tehnologia pentru mine a fost un mister de la bun început, însă sunt 100% conștient că nu voi putea crește compania pe care o am dacă nu voi apela la sisteme informatice și de automatizare. De aceea prin colaborarea cu Navitech IT am reușit nu doar să duc compania la un alt nivel, dar și să construiesc un parteneriat pe termen lung."

  Tudor V.

  Administrator

 • Echipa de IT făcea o treabă destul de bună, însă la un moment dat am realizat că avem costuri destul de ridicate de mentenanță. Am apelat la un consultant Navitech IT și am reușit să reducem cheltuielile cu 30% / lună. În acest fel nu doar că am crescut calitatea serviciilor dar am crescut și maja de profit. Vă recomandăm să colaborați cu Navitech IT pentru soluții eficiente."

  Gheorghe T.

  Director economic

 • Comunicarea digitală și securitatea digitală au fost pentru mine două domenii criptate ce nu le pricepeam. Însă natura serviciilor oferite de noi ne-a determinat să creștem și să avem nevoie de aceste procese de comunicare și securitate să fie îmbunătățite pentru a putea rămâne competitivi pe piață. De aceea lucrând cu echipa Navitech IT am reușit să găsim cele mai optime soluții pentru situația noastră fără a renunța la maja de profit."

  Violeta A.

  Manager

Servicii de consultanță IT


În ce mod putem să te susținem prin consultanță IT?

Navitech IT este specializată pe o gamă de servicii IT, ceea ce ne dă posibilitatea de a evalua și de a propune soluții IT având o imagine mai largă asupra întregii companii și a sistemelor integrate.

Oferim consultanță IT pentru următoarele servicii IT:

 • Stocarea și securitatea datelor
 • Achiziții software sau hardware
 • Soluții printing
 • Web Design and Web Development
 • Marketing și comunicare
 • SEO - optimizare pentru motoarele de căutare
 • Sisteme ERP și CMR
 • Rețelistică și conectivitate ( arhitectură, planificare, și design)
 • Măsuri de prevenție a pierderi de date
Servicii de consultanță IT

Apelează la consultanță IT

De ce să reinventezi roata, când poți să apelezi la un consultant IT care să îți arate cel mai scurt și profitabil drum, fără ca să pierzi timp și bani în a găsi singur soluția potrivită.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro