Descoperă cele mai fiabile soluții de printing din Bihor, și din România! Scapă de grija echipamentelor, a consumabilelor sau a mentenanței lor. Apelează acum la specialiștii Navitech IT!

Cele mai bune Servicii de Printing de la Navitech IT Oradea Bihor România

Ce ai de câștigat dacă alegi soluțiile de printing

Ce soluții de printing oferim?

Când vine vorba de a rezolva problema de print a companie tale, Navitech IT vine cu următoarele soluții de printing.

 • Îți stăm la dispoziție cu o gamă variată de imprimante, scanere sau multifuncționale, în funcție de nevoia ta de printing
 • Oferim consumabilele pentru oricare dintre echipamentele alese.
 • Putem să rezolvăm orice situație de service periodic sau de urgență.
 • Totodată putem să îți închiriem echipamente de printing pe perioadă scurtă sau mai lungă în funcție de nevoile companiei sau instituției pe care o reprezinți.

Ce spun clienții despre serviciile de printing oferite de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Am apreciat promptitudinea cu care au intervenit echipa Navitech IT de fiecare dată când am avut nevoie de servicii de printing. Fie că a fost vorba de achiziționarea unei multifuncționale noi, de servisarea celor existente sau de consumabile, am știut că ne putem baza pe profesionalismul și promptitudinea lor. Multumim."

  Ana M.

  Manager

 • Am căutat destul de mult timp o companie serioasă cu care să putem lucra pe parte de soluții de printing. Până să lucrăm cu Navitech IT, fie rămâneam fără consumabile la imprimante, într-o zi când aveam mult de lucru, fie se strica ceva când ne era lumea mai dragă. Însă am fost plăcut surprinși de profesionalismul celor de la Navitech IT. Mereu disponibili, ușor de comunicat cu ei, și tot timpul găsesc cea mai rapidă soluție pentru situația cu care te confrunți. Vă recomand cu drag dacă căutați o companie serioasă să apelați la echipa de specialiști de la Navitech IT."

  Cosmin F.

  Administrator

 • Am ajuns la compania Navitech IT din recomandarea unui prieten, aveam nevoie pentru un eveniment de câteva imprimante, și nu doream să achiziționăm unele. Au fost promți, ne-au ajutat să găsim cele mai bune echipamente de print conform cerințelor noastre, s-au încadrat în buget, s-au asigurat că ajung în timp, și în plus am primit și instructaj cum să le folosim fără să trebuiască să pierdem timp în a desluși fiecare buton."

  Codruța T.

  Director

Ce fel de echipamente de print recomandăm


Soluții de printing personalizate

Fiecare companie sau instituție are nevoile ei legate de print. Fie că e vorba de cantități mai mari, dimensiuni diferite decât cele uzuale, nevoia de a printa foarte rapid, sau în mai multe exemplare același document, te putem ajuta să găsești acea soluție potrivită pentru situația ta.

Ne asigurăm că colaborăm cu companii și branduri de imprimante de calitate care rezolvă o gamă variată de probleme. Îți stăm la dispoziție cu branduri precum Kyocera, Konica Minolta, Canon, HP, Xerox, Lexmark

Servicii Printing Echipamente imprimante multifuncționale, copiatoare și scannere prin Navitech IT Oradea Bihor România

Nu mai lăsa nevoia de printing la voia întâmplării, apelează la specialiștii Navitech IT și scapă de orice grijă legat de imprimare, scanare, și copiere.

Echipamentele noi, service-ul periodic sau de urgență, consumabilele sau chiar și închirierea echipamentelor pot fi doar la un telefon distanță.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro