Upgradează/ Modernizează compania sau instituția ta la era digitală, prin soluții și servicii IT performante, eficiente și sustenabile. Descoperă acum cum poți folosi fonduri nerambursabile pentru dezvoltare și află dacă te încadrezi pentru finanțare.

Îți stăm la dispoziție cu următoarele servicii

Servicii de Audit

Prin serviciile de audit evaluăm situația curentă, nevoile și posibilitățile de dezvoltare pe baza principiilor de digitalizare, automatizare, sau financiare necesare companiei sau instituției pe care o coordonezi. Oferim audit de echipamente, audit pentu print, și audit de securitate, pentru o mai bună automatizare, digitalizare și pentru a crește sustenabilitatea companiei sau instituției pe care o reprezinti.

Consultanța IT

Serviciile de consultanță IT te ajută să găsești cele mai bune soluții în domeniul IT, de la componente, rețelistică, supraveghere, infrastructură IT, soluții de printing, soluții de stocare de date, toate pot să devină clare, eficiente și profitabile. Apelează la un consultant specializat pentru a te asigura de cele mai bune și mai eficiente practici în domeniul IT pentru compania ta.

Soluții de Finanțare

Ai nevoie de finanțare pentru a putea crește compania ta ? Cauți soluții de finanțare din fonduri europene, naționale sau regionale ? Ți-ai dori să accesezi fonduri nerambursabile pentru o creștere accelerată a companiei? Îți dorești să faci schimbări majore în comunitatea locală sau regională și cauți fonduri pentru a dezvolta proiectele pentru comunitate? Află cum te putem ajuta să găsești finanțarea de care ai nevoie.

Infrastructură IT

Totul în digitalizare se bazează pe infrastructură. Nu poți să dezvolți sisteme funcționale, eficiente și productive fără o infrastructură IT profesională și de calitate. Echipa Navitech IT îți stă la dispoziție cu configurarea, setarea și implementarea celei mai potrivite infrastructuri IT pentru compania sau instituția ta.

Mentenanță IT

Serviciile de mentenanță și întreținere a componentelor și infrastructurii IT pot să pară copleșitoare pentru cei neobișnuiți cu cerințele și sistemele de digitalizare, însă noi putem să luăm această povară de pe umerii tăi și să ne asigurăm că întregul sistem este funcțional de fiecare dată.

Soluții Printing

Cauți soluții de printare a diverselor documente într-un mod ușor, eficient și econom? Noi îți putem oferi cele mai profitabile soluții de printing pentru compania ta. De la echipamente de print, consumabile, servisarea echipamentelor, sau închirierea acestora îți stăm la dispoziție cu drag oricând.

Soluții Business PC

Ai nevoie de stații de lucru, stații grafice, sau alte calculatoare dedicate pentru activitatea pe care o desfășori, cu mare drag îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente de la brandurile consacrate, și ne asigurăm de transportul în siguranță și instalarea cu precizie a echipamentelor comandate.

Închiriere de Echipamente

De multe ori este mai profitabil să închiriezi echipamentul de care ai nevoie, decât să investești în unul nou. Tot la fel atunci când un echipament necesită reparații nu ai dori să se oprească lucrul și mai bine închiriezi un alt echipament pe durata service-ului. Contactează-ne pentru închirierea de echipamente de printing și alte echipamente.

Sisteme Audio Video

Conectează-te simplu și ușor cu parteneri, colaboratori sau clienți din orice colț al lumii, folosind sistemele de video și audio conferința ideale pentru comunicare clară și eficientă. Află care sunt cele mai sigure și mai performante tehnologii. Profită de cele mai noi tehnologii și de metodele de finanțare disponibile pentru acestea.

Soluții de Stocare de Date & Cloud

Salvează toate datele tale electronice în cloud sau pe soluții fizice de stocare, asigurându-te de securitatea și integritatea informațiilor. Contactează-ne și te vom ajuta să găsești cele mai potrivite soluții de stocare a datelor pentru compania dumneavoastră.Află și cum poți finanța soluțiile de stocare de date pentru compania ta.

Securitate

Securitatea companiei tale este o prioritate pentru noi, de aceea avem cele mai eficiente și profitabile sisteme audio video și de cybersecurity pentru protecția companiei tale. Contactează-ne pentru a te ajuta să găsești cele mai potrivite sisteme de securitate a datelor, acces și supraveghere pentru compania ta.

Smart City

Suntem în era tehnologie și integrarea sistemelor digitale în viața comunității la nivel local, regional și național este o prioritate pentru toate autoritățile. Profită de posibilitățile de finanțare a proiectelor Smart City și contactează-ne să vedem cum te putem ajuta pe parte de iluminat stradal inteligent, pubele inteligente, școala 365, detecție temperatură, supraveghere video trafic și transport public.

Servicii și Soluții IT de Digitalizare în Oradea Bihor România de la Navitech IT
Pentru tine

Specialiști IT la îndemână

Cere un audit specializat și descoperă cele mai bune soluții și servicii de IT, digitalizare și finanțare pentru compania ta.

Care sunt cei 3 pași în care dezvoltăm compania ta?

 1. Analiză și Strategie pentru servicii și soluții IT de la Navitech IT Oradea Bihor România

  Analiză & Strategie

  Ne întâlnim cu clientul într-un loc stabilit pentru a discuta detaliile despre nevoile și cerințele lui, pe baza analizei vom propune o strategie și un plan de acțiune

 2. Etapa de implementare a serviciilor și soluțiilor IT de la Navitech IT din Oradea Bihor România

  Implementare

  După ce am convenit de comun acord asupra planului de acțiune, vom proceda conform strategiei și vom începe punerea în aplicare a acestuia.

 3. Etapa de testare și optimizare a serviciilor și soluțiilor IT de la Navitech IT din Oradea Bihor România

  Testare & Optimizare

  Odată ce planul a fost implementat, ne asigurăm că toate detaliile au fost realizate corect și sunt funcționale, mai facem eventuale optimizări și retușuri dacă e necesar, iar apoi clientul se bucură de beneficiile colaborării cu Navitech IT pe mai departe.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro