Securitatea companiei tale este o prioritate pentru noi, de aceea avem cele mai eficiente și profitabile sisteme audio video și de cybersecurity pentru protecția companiei tale.
Contactează-ne pentru a te ajuta să găsești cele mai potrivite sisteme de securitatea datelor, acces și supraveghere pentru compania ta.

Servicii de securitate a datelor Bihor Romania

Securitatea datelor clienților, partenerilor și a companiei

Cum putem proteja și securiza datele

Fiecare companie mai mare sau mai mică, administrează o gamă variată de date cu caracter personal sau profesional. Accesul la aceste informații a persoanelor neautorizate, pierderea lor sau publicarea lor fără acordul titularului sunt situații ce pot atrage multiple consecințe legale și financiare. De acea investiția în tehnologii de management și securitate a datelor este așa de vital.

Securitatea datelor se referă la măsurile de protecție utilizate pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat și pentru a păstra confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea datelor. Cele mai bune practici de securitate a datelor includ tehnici de protecție a datelor, cum ar fi criptarea datelor, gestionarea parolelor, redactarea datelor, sub setarea și mascarea datelor, precum și controale privilegiate de acces ale utilizatorilor, dar și audit și monitorizare.

Protecția datelor se realizează pe diferite nivele de securitate – management acces, parolare, criptare, stocare, etc.

Ce spun cliențîi despre serviciile de securitate prestate de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • De când am ales să colaborăm cu specialiștii Navitech IT, suntem liniștiți știind că toate datele companiei și ale clienților noștrii sunt corect gestionate, în acord cu cerințele GDPR și protejate."

  Monica B.

  Director General

 • Importanța securității cibernetice a crescut în ultimii ani din cauza atacurilor, a virușilor și altor amenințări în acest domeniu. Nu mai putem să lăsăm lucrurile la voia întâmplării crezând că toți ne vor doar binele. Vă încurajăm să apelați cu încredere la Navitech IT pentru a lucra cu cei mai bun specialiști în materie de cyber security."

  Dragoș T.

  CEO

 • De când am implementat sistemele de supraveghere video de la Mobotix împreună cu specialiștii Navitech It, am reușit să asigurăm un mediu sigur și protejat pentru toți angajații și clienții noștrii. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Navitech IT."

  Cosmin H.

  Administrator

Cum poți să îți protejezi compania în era digitală


Cyber security

Securitatea cibernetică protejează sistemele, rețelele și dispozitivele împotriva falsificării rău intenționate. Este un termen general, care include toată protecția digitală – de la securitatea rețelei, până la securitatea pe web.

Cea mai importantă caracteristică a soluțiilor de CyberSecurity pe care o oferim este depistarea amenințărilor. În acest fel preîntâmpinăm orice pericol la adresa datelor companiilor client, indiferent că este vorba despre o amenințare cibernetică din exterior sau din interior.

Fie că vorbim de un antivirus eficient, anti spyware, VPN, protejarea parolelor, protejare în timpul comunicărilor de tip chat, protejare în timpul navigării pe internet, protejarea datelor stocate online sau local, pentru toate și chiar mai multe îți stăm la dispoziție cu servicii de securitate cibernetică.

Servicii Cyber Security Bihor România

Apelează la servicii de securitate cibernetică

Nu doar pentru pacea ta, ci și pentru a reduce costurile ce apar ca și consecință a unei securități formale sau inexistente.

Servicii de Rețele și Cablare Structurată Bihor România

Detaliile care fac diferența

Rețele și cablare structurată

Securitatea rețelelor are în vedere protejarea rețelei de accesările neautorizate. Securitatea rețelei implică metode sau practici utilizate pentru a proteja o rețea de calculatoare împotriva accesărilor neautorizate, a utilizărilor incorecte sau a modificărilor. Aceasta securitate este dată și de modul de realizare a rețelei.

Recomandăm cablarea structurată pentru companiile care utilizează mai multe calculatoare și mai multe servicii din cele de internet, telefonie fixă, supraveghere video și conectivitate între diverși utilizatori locali.

De ce să alegi cablarea structurată?

 • Minimizarea costurilor de administrare
 • Performanța ridicata a retelei
 • Facilitate în mentenanța rețelei de calculatoare
 • Ușurință în atașarea de noi utilizatori
 • Rețeaua de date/voce poate fi ușor reconfigurată și administrată
 • Permite schimbări ale poziției calculatoarelor fără alte investiții
 • Folosirea aceluiași mediu cablu, canal cablu pentru transfer voce, date, telefonie, sisteme de securitate și supraveghere video
 • Furnizarea unei platforme universale peste care se poate construi ulterior orice sistem informațional
 • Problemele de rețea se vor rezolva într-un timp mai scurt
 • Rapiditate și flexibilitate în setare, implementare și mentenanță

Pentru că și oamenii, și obiectele sunt importante

Supraveghere video

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, sistemele de supraveghere video oferă cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficiență ridicată în identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spațiilor publice (holuri, culoare de acces, parcări) fie a angajaților sau a proceselor cu grad ridicat de pericol

Citește mai multe despre sistemele Mobotix aici

Care sunt avantajele și beneficiile sistemelor de supraveghere video?

 • Filmările pot fi vizualizate în timp real pe monitoare sau pe telefoane smartphone de oriunde ai fi
 • Reducerea costurilor de asigurare și necesitatea de stocare a datelor locală
 • Furnizorii administrează tot ce ține de software, inclusiv actualizările de securitate
 • Sistemul poate fi extins cu ușurință, fără a fi nevoie de înlocuirea unor componente deja existente
 • Oferă mai multe opțiuni pentru camerele de supraveghere, permițând înlocuirea unor camere vechi cu altele mai performante și extinderea sistemului de stocare pentru a le acomoda
 • Securitate suplimentară în cloud
 • Noi funcții și capacități pentru administrarea și căutarea rapidă a imaginilor și posibilitatea de a integra noi aplicații care ar putea depăși domeniul securității fizice
Servicii Supraveghere Video Imobile Bihor România

Încredințează siguranța companiei, a datelor și a proceselor pe mâinile specialiștilor Navitech IT

Scapă de griji, probleme și situații complicate date de lipsa de siguranță a datelor, a rețelelor, a spațiului cibernetic sau fizic. Apelează cu încredere la specialiștii Navitech IT pentru cele mai bune servicii de IT din Bihor și din România.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro