Descoperă avantajele serverelor virtuale pentru compania ta, și investește în sisteme de backup și recuperare de date pentru a nu fi niciodată în situația de a pierde informații importante.

Servicii de infrastructură IT

Servere Virtuale și recuperare de date

Infrastructură IT performantă

Totul în digitalizare se bazează pe infrastructură. Nu poți să dezvolți sisteme funcționale, eficiente și productive fără o infrastructură IT profesională și de calitate.

Echipa Navitech IT îți stă la dispoziție cu configurarea, setarea și implementarea celei mai potrivite infrastructuri IT pentru compania sau instituția ta.

Ce spun clienții despre soluțiile de infrastructură oferite de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Mulțumim Navitech IT pentru servere virtuale și sistemul de backup profesional. Acum compania noastră e în siguranță și fără probleme de accesare și securitate."

  Bogdan T.

  Director General

 • Cineva zicea că sunt doar două feluri de oameni cei care au pierdut informație digitală și cei care urmează să piardă, însă noi de când am investit în sisteme de backup împreună cu specialiștii IT de la Navitech IT suntem protejați de posibilele probleme ce apar în lumea digitală."

  Cătălin A.

  Administrator

 • Am fost din păcate în situația de a găsi soluții pentru recuperarea unor date digitale pierdute din cauza unei defecțiuni a hardului de stocare. Erau foarte importante pentru noi aceste informații și ne bucurăm că echipa Navitech IT a reușit să ne recupereze datele. Mulțumim."

  Ramona R.

  Manager

Pasul simplu pe care îl poți face spre cloud computing


Virtualizare servere

Ce este virtualizarea serverelor?

Virtualizarea este procesul de creare a unei versiuni virtuale precum hardware-ul computerului. Aceasta implică utilizarea unui software specializat pentru a crea o versiune virtuală sau creată de software a unei resurse de calcul și nu versiunea reală a aceleiași resurse.

Ce beneficii aduce virtualizarea serverelor pentru compania ta?

Deși în primă fază virtualizarea poate crește investițiile în hardware, pe termen lung aceasta aduce multiple avantaje incontestable. Cel mai mare avantaj fiind securitatea datelor și posibilitatea recuperării lor în caz de pierdere sau distrugere.

Un alt avantaj e consolidarea și optimizarea serverului, ceea ce face ca fiecare să poată să lucreze individual, iar în caz erori ce pot compromite un server, acest lucru nu se propagă mai departe la restul serverelor.

Adăugarea de mașini virtuale nu adaugă hardware suplimentar, fără a necesita energie suplimentară sau răcire, aceasta se întâmplă fără consum suplimentar de energie, deci o reducere a costurilor cu energia, care poate ajunge și la o economie de 60%. Mașinile virtuale sunt ușor de duplicat. Acest lucru ușurează atât crearea de noi copii ale aceluiași sistem, cât și o modalitate de a îmbunătăți disponibilitatea.

Virtualizarea aduce continuitate operațională și creșterea disponibilității aplicațiilor prin eliminarea dependențelor de echipamente hardware și sisteme de operare, permite mentenanța infrastructurii IT fără oprirea aplicațiilor din producție prin migrarea acestora între diferite sisteme hardware și reduce radical operațiunile corespunzătoare instalării și configurarii software.

Prin virtualizare se îmbunătățește timpul de răspuns al serviciilor IT prin alocarea dinamica a resurselor de calcul pentru nevoile aplicatiilor de afaceri, se permite sistemelor informatice învechite să se coexiste cu platformele hardware actuale și astfel se protejează investiția făcută în serverele existente.

Beneficiile serviciilor IT de virtualizare a serverelor

Descoperă puterea mașinilor virtuale și avantajele ce le aduc pentru compania ta.

Beneficiile serviciilor de backup și recuperare de date

Cât de protejate sunt toate informațiile digitale ale companiei tale


Backup și recovery

Ce este un backup și ce reprezintă serviciile de recovery?

Sistemele de backup și recuperare sunt utilizate pentru protecția și păstrarea datelor. Backup este folosit pentru a păstra copii ale datelor în scopuri de protecție a datelor, în timp ce recuperarea este folosită pentru salvarea datelor deja pierdute.

Cu alte cuvinte, backupul poate fi considerat o metodă de prevenție (realizarea și păstrarea copiilor datelor în cazul pierderii acestora), în timp ce recuperarea este un remediu pentru datele deja pierdute.

Salvează timp, energie și bani


Beneficiile serviciilor de backup și recovery

 • întreruperile de activitate să fie reduse sau chiar eliminate, în timp ce informaţiile privind sistemele virtuale sau fizice sunt securizate şi restaurate în timp cât mai scurt
 • asigură protejarea continuă a datelor şi gestionarea recuperării de date
 • elimină pierderile de date oferind astfel protecție în timp real pentru cele mai recente tranzacții, astfel încât bazele de date să fie restaurate fără pierderi de date
 • reface capacitatea de operare a aplicaţiilor şi a utilizatorilor la câteva minute după o pierdere de date, întreaga recuperare a datelor fiind realizată în fundal
 • planifică transferuri automate de date
 • permite recuperarea oricăror resurse de date, din orice aplicaţie
 • permite revenirea la orice moment dat la o versiune precedentă
Cele mai bune servicii de backup și recuperare de date

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro