Salvează toate datele tale electronice în cloud sau pe soluții fizice de stocare, asigurându-te de securitatea și integritatea informațiilor. Contactează-ne și te vom ajuta să găsești cele mai potrivite soluții de stocare a datelor pentru compania ta.
Află și cum poți finanța soluțiile de stocare de date pentru compania ta.

Servicii de stocare a datelor local sau în cloud și managementul datelor stocate prin Navitech IT Oradea Bihor România

Fii unul dintre aceia cei care știu cum să păstreze și să protejeze datele

Soluții de stocare de date local și în cloud

Navitech IT îți pune la dispoziție soluții de stocare a datelor fie local, fizic, în cadrul companiei sau instituției tale, fie în sistem remote, prin servicii de stocare în cloud, hosting sau servere virtuale.

Pe lângă oferirea serviciilor de setare și implementare a sistemului de stocare de date, oferim și servicii de mentenanță IT, infrastructură IT și securitate.

Toate aceste servicii împreună vă asigură nu doar accesul oricând și de oriunde la informațiile de care ai nevoie cât și metodele de prevenție și protecție a datelor, cât și soluții în caz de situații neplăcute.

Ce spun clienții despre serviciile de stocare de date si cloud prestate de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Serviciul de hosting și stocare a datelor în cloud de la Navitech IT ne-a crescut productivitatea cu 20% la nivelul echipei și a redus stresul legat de posibilele pierderi de date sau riscurile de securitate cibernetică. Recomandăm tuturor care caută soluții de stocare de date să apeleze la specialiștii Navitech IT."

  Flaviu D.

  CEO

 • De când am schimbat sistemul de stocare al datelor local cu unul în cloud, putem să creștem mult mai ușor echipa știind că toate datele sunt în siguranță și ușor de accesat pentru toți cei care lucrează cu ele din echipele noastre."

  Mihaela T.

  Director vânzări

 • Am apreciat colaborarea cu Navitech IT, profesionalismul și dedicarea de care dau dovadă de fiecare dată. Indiferent de metoda de stocare a datelor pe care o veți alege, consultanții lor vă vor ajuta să luați cea mai bună alegere ce vă va economisi timp, energie și bani. Mulțumim Navitech IT."

  Dorina V.

  CFO

Accesează datele importante din orice loc din lume


Soluții de stocare de date în cloud

Soluțiile de stocare în cloud nu sunt altceva decât niște centre de servere foarte mari ce se pot accesa de oriunde din lume prin intermediul internetului

Serverele cloud sunt localizate în centre mari de stocare de date, iar cu ajutorul a ceea ce numim cloud computing, utilizatorii și companiile nu mai au nevoie de servere fizice pentru a rula diferite programe, aplicații sau pentru a-si derula activitățile digitale de zi cu zi.

Folosirea serviciului de stocare de date în cloud are numeroase beneficii pentru utilizatori:

 • Este o metodă avantajoasă de utilizare, care nu implică costuri mari și poate reduce semnificativ cheltuielile de IT ale unei companii.
 • Te ajută să nu-ți faci griji cu spațiul de stocare, pentru că dispui de o capacitate aproape nelimitată.
 • Datele cu care lucrează compania ta se vor afla mereu într-o locație centralizată, ușor de gestionat și accesat.
 • În ceea ce privește copierea și recuperarea datelor, ambele procedee se realizează mai ușor decât pe un dispozitiv fizic.
 • Poți alege doar serviciile și aplicațiile care ți se potrivesc cel mai bine, fie că o faci pentru compania ta sau pentru instituția pe care o reprezinți.
 • În cloud, stocarea și siguranța datelor sunt garantate fără downtime, indiferent de penele de curent sau întreruperea accesului la internet.
 • Dezvoltarea companiei tale. Serviciile cloud sunt dinamice, ușor scalabile și se adaptează la cerințele afacerii. O companie cu un număr mic de angajați are acces la aceleași instrumente de afaceri ca o corporație globală care angajează mii de persoane mulțumită acestui sistem flexibil de scalare.
Servicii de stocare al datelor în servere locale de la Navitech IT Oradea Bihor România

Dezvoltă-ți compania fără limite tehnologice. Apelează la serviciile de stocare de date în cloud pentru a reduce costurile de administrare, pentru o scalare ușoară și accesibilitate maximă.

Servicii de stocatre al datelor în servere locale de la Navitech IT Oradea Bihor România

Ce alte soluții de stocare a datelor mai ai

Soluții de stocare de date

Local sau în cloud, administrarea serverelor presupune controlul deplin și permanent al funcționării hardware și software a acestora.

De la păstrarea unui nivel optim de performanță, până la asigurarea funcțiilor de business pe care le suportă, specialiștii noștrii oferă servicii complete de administrare a serverelor

 1. Hosting

  Oferim servere VDS cu medii de stocare SSD sau SAS, virtualizate pe echipamente multiprocessor Intel XEON, cu protecţie DDoS, backup zilnic automat şi monitorizare 24/7. Cluster VMware Standard, Cluster VMware Professional, Cluster VMware Enterprise

 2. Virtual Desktop Infrastructure

  Permite utilizatorilor să lucreze oriunde și pe orice, având nevoie doar de o conexiune la internet cu ajutorul unei soluții de virtualizare care utilizează mașini virtuale pentru a furniza și gestiona desktop-uri virtuale.

 3. Computer power solution

  Pentru o putere de calcul mai mare, serverele integrează tehnologii tot mai performante pentru a livra performanțe superioare.

 4. Server Virtualization Solution

  Consolidarea mai multor servere pe o singură maşină mai performantă, reducând astfel spaţiul alocat, energia consumată şi timpul alocat pentru operaţiunile de administrare şi mentenanţă.

 5. High Performance Computing

  Soluții care au capacitatea de a executa sarcini computaţionale complexe prin calcul paralel, modelare, simulare şi analiză de date.

 6. Soluții de Storage

  Transformă datele într-o sursă de dezvoltare. Soluții pentru stocarea, procesarea și arhivarea datelor cu scopul reducerii costurilor și optimizării proceselor.

 7. Solutii de Hybrid and Private Cloud

  Alege un serviciu public, propria infrastructură sau o combinație a acestora. Costuri reduse, scalabilitate maximă și un plus de securitate.

 8. Soluții de backup și Disaster Recovery

  Păstrează datele disponibile, accesibile și securizate în orice moment în mediile IT hibride, multi-cloud, virtuale și on-premise, atenuând riscurile de pierdere a datelor și de nefuncționare.

Indiferent de tipul de stocare pe care o preferi, locală sau în cloud, specialiștii Navitech IT sunt aici pentru a te ajuta să găsești cea mai optimă soluție din perspectivă tehnică, de scalare a companiei, dar și a bugetului pe care îl ai.
Contactează-ne acum pentru a primi o ofertă personalizată nevoilor tale.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro