Am descoperit potențialul tehnologiei și al lumii pe care tehnologia o deschide și viața noastră nu a mai fost niciodată la fel.

Andrada Gălbenușă CEO Navitech IT Oradea

Născut pentru a învinge!

Alege Navitech IT Concept pentru Soluții și Servicii de IT.

Your Vision is Our Reality!

Încă din 2018 susținem dezvoltarea continuă a comunității locale din Oradea și Bihor prin excelență, inovație, colaborare, integritate, autenticitate și performanță.

Pornind de la servicii de audit până la servicii de finanțare, digitalizarea companiilor și instituțiilor publice este misiunea noastră, oferind servicii complete la cel mai înalt nivel.

Totodată ne dorim să generăm un mediul durabil unde antreprenorii găsesc resursele și expertiza necesare pentru a-și testa, construi și dezvolta proiectele într-un mod sustenabil și profitabil.

Pasionați în a realiza parteneriate strategice de durată, cu companii și instituții publice, căutăm mereu soluțiile cele mai potrivite pentru clienții noștrii. Ascultăm cu atenție, învățăm și ne adaptăm, și oferim profesionalism și excelență de fiecare dată.

De la prima interacțiune căutăm să oferim soluții inovative, performante, eficiente și profitabile din toate punctele de vedere. Ne adaptăm ușor la noi piețe, cerințe și suntem pasionați să găsim soluții inteligente la probleme complexe.

Considerăm că orice provocare este o oportunitate de creștere și dezvoltare, care ne ajută să ajungem mai repede la scopul dorit.

Apelează cu încredere la echipa noastră de profesioniști pentru a te bucura de servicii IT și soluții de conectivitate, digitalizare și finanțare excelente.

Servim cu deosebită plăcere toată zona de nord-vest a Transilvaniei, cu focus deosebit pe zona Oradea-Bihor.

Ce spun clienții despre serviciile prestate de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Mărturie Ovidiu Cestin despre Navitech IT Oradea

  Am fost mulțumit de echipamentele CISCO livrate. Sunt bine organizați. Raport calitate, preț excelent. Recomand!"

  Ovidiu Cestin

  Administrator IT

 • Mărturie Florin Lele despre Navitech IT Oradea

  Am fost mulțumit de imprimantele livrate. Voi mai apela cu mare drag pentru achiziționarea de echipamente IT. Recomand cu încredere. "

  Florin Lele

  Administrator

 • Mărturie Cristi Pop despre serviciile IT de la Navitech IT Oradea

  Raport excelent calitate, preț. Produsele au fost livrate într-un timp foarte scurt, au respectat toate termenele de execuție, iar echipa Navitech IT Concept a fost mereu în legătură cu noi. Mulțumesc!"

  Cristi Pop

  Manager

 • Mărturie Vasile Chindriș despre Navitech IT, expert IT în Ooradea

  Profesioniști și promți. o să mai apelez cu încredere pentru orice echipament IT."

  Vasile Chindriș

  Marketer

Istoric Navitech IT

NaVi - Natus Vincere - Născut pentru a învinge, așa a început totul

Alege Navitech IT Concept pentru Soluții și Servicii IT

Am pornit din pasiunea pentru soluții performante pentru partenerii noștrii. Pasiunea pentru IT a fost de la început un motor și o cârmă. Am căutat de fiecare dată să fim la curent cu ultimele tehnologii și soluții.

Văzând diversele nevoi ale clienților noștrii am dezvoltat noi servicii și soluții pentru a răspunde cât mai bine situațiilor din piață.

Am ascultat, am învățat, am evoluat, am inovat, am automatizat, am digitalizat și am dezvoltat colaborări prin parteneriate strategice, sustenabile și de durată.

Ne dorim să trezim spiritul de învingător, excelență și performanță în comunitatea de antreprenori cu care lucrăm, pentru a-i susține în a-și atinge potențialul maxim și a fi învingători

CEO Andrada Gălbenușă, Oradea, Navitech IT

Expertiza noastră e dovedită în cifre:

Apelează la cei mai buni specialiști în IT din Bihor și Oradea
Pentru tine

Specialiști IT la îndemână

Cere un audit specializat și descoperă cele mai bune soluții și servicii de IT, digitalizare și finanțare pentru compania voastră.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro