Suntem în era tehnologiei și integrarea sistemelor digitale în viața comunității la nivel local, regional și național este o prioritate pentru toate autoritățile. Profită de posibilitățile de finanțare a proiectelor Smart City și contactează-ne să vedem cum te putem ajuta pe parte de iluminat stradal inteligent, pubele inteligente, școala 365, detecție temperatură, supraveghere video trafic și transport public.

servicii de digitalizare prin smart city în Oradea, Bihor și România

Orașe, sate, comune, Smart - împreună digitalizăm România

Digitalizarea serviciilor și comunităților locale

De ce să investim în digitalizarea orașelor până la nivelul de Smart City?

 • Pentru a reduce cheltuielile locale și a face rost de fonduri pentru noi investiții și dezvoltări
 • Pentru a facilita accesul la servicii profesionale la întreaga comunitate
 • Pentru o mai mare siguranță și prevenire a acțiunilor criminale în cadrul comunității locale
 • Pentru creșterea confortului cetățenilor
 • Pentru creșterea accesului la un sistem de învățământ performant și actual
 • Pentru un management mai bun al deșeurilor și o creștere a reciclării
 • Pentru a putea crește generații noi mai conștiente de impactul pe care îl avem asupra mediului

Ce spun clienții despre implementarea sistemelor de tip SMART CITY de către echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Implementarea sistemelor de Smart City prin detectarea temperaturii a facilitat un mediu sănătos și a crescut încrederea angajaților și cetățenilor în autoritatea publică. Mulțumim Navitech IT pentru servicii impecabile."

  Vasile C.

  Șef serviciu Direcție Economică

 • Am ales să investim într-un sistem de iluminat inteligent și am reușit să reducem costurile cu iluminatul public cu peste 50% pe parte de energie electrică într-un an de zile. Credem că a fost o investiție inteligentă iar în contextul economic și energetic actual s-a dovedit o decizie înțeleaptă."

  Traian V.

  Șef serviciu Director Comunicare și Management de Proiecte

 • De când am implementat sistemele de supraveghere video în mijloacele de transport în comun, rata criminalității s-a înjumătățit în localitatea noastră. Ne bucurăm să vedem aceste rezultate într-un timp relativ mic de doar 6 luni. Recomandăm implementarea acestor sisteme de smart city și în alte localități pentru a crește siguranța cetățenilor și angajaților."

  Sorin P.

  Șef serviciu Poliție Locală

Comunități locale digitalizate

Soluții Smart City

Servicii Smart City detectare de temperatură

Orașe, sate, comune, Smart - împreună digitalizăm România

Soluțiile de detectarea temperaturii – dotarea standard pentru orice locație cu flux mare de vizitatori. Un astfel de sistem ajută la depistarea persoanelor cu posibile probleme de sănătate, febra fiind un simptom asociat bolilor infecțioase. Limitarea contactului cu persoanele bolnave previne răspândirea infecțiilor, asigură respectarea regulamentelor de sănătate publică și permite organizațiilor să își mențină regimul operațional

Pubele inteligente (comprima gunoiul)

Soluții dedicate de colectare selectivă inteligentă a deșeurilor stradale. Pubelele inteligente se alimentează de la panourile solare montate în partea superioară, au o capacitate mare de colectare, detectează nivelul de umplere și compactează automat deșeurile.

Aceste containere pot avea opțional integrate funcții de transmisie vocală pentru diverse comunicări: anunțuri de interes public, mesaje de mulțumire, statistici etc.

Servicii Smart City pubele inteligente Oradea Bihor România
Smart City Iluminat Public Inteligent prin Navitech IT Oradea Bihor România

Iluminatul public inteligent

Iluminatul inteligent ajută municipalităţile să ofere o experienţă superioară locuitorilor şi vizitatorilor şi totodată să reducă substanţial (între 50 şi 80% conform studiilor) costurile cu energia electrică. Soluţiile de iluminat public inteligent permit interconectarea şi interoperabilitatea cu alte sisteme similare, indiferent de tehnologia utilizată sau producător. De asemenea, pot exporta date în format deschis către alte platforme digitale de tip Smart City pentru consolidarea informaţiilor din surse multiple

Școala 365

Platforma cloud care integrează cele mai performante tehnologii şi servicii: Microsoft 365, Windows 10, Google for Education, Moodle, Rosetta Stone etc. Platforma include funcţionalităţi pentru toate rolurile, facilitează predarea şi învăţarea, colaborarea şi comunicarea profesori - elevi - părinți, precum şi administrarea unităţilor şcolare.

Toate datele sunt stocate în cloud şi sunt complet criptate şi securizate. Platforma este dedicată unităţilor de învăţământ preuniversitar (şcoli generale, licee, grădiniţe).

Servicii Smart City Școala 365 prin Navitech IT Oradea Bihor România
Servicii Smart City Supraveghere Video Transport Public prin Navitech IT Oradea Bihor România

Supraveghere video transport public

Supravegherea video este o măsură utilizată în numeroase orașe inteligente pentru asigurarea securității transportului public. Noile generații de camere video inteligente integrează nativ aplicații software care pot analiza comportamentul persoanelor și tiparele de deplasare, semnalând potențialele riscuri personalului de securitate. Optimizarea nivelului de încărcare al mijloacelor de transport, detectarea și prevenirea întârzierilor sau monitorizarea comportamentului șoferilor sunt doar câteva dintre numeroasele scenarii de implementare a soluțiilor mobile de supraveghere

Supraveghere video trafic

Sistemele de monitorizare și optimizare a traficului au un rol important în sporirea gradului de siguranță al cetățenilor și diminuarea riscului de apariție a ambuteiajelor și situațiilor de risc. Valoarea adăugată a sistemelor de monitorizare şi optimizare a traficului creşte prin integrare cu alte soluţii din aria Smart City în cadrul unor platforme unice de management.

Ecosistemul partenerilor Navitech IT oferă soluții de identificarea și înregistrare automată a vehiculelor, soluții radar de măsurare a vitezei în spații închise, soluții de monitorizare a traficului, soluții de detectare automată a incidentelor.

Servicii Smart City Supraveghere video trafic prin Navitech IT Oradea Bihor România

Investește în orașul viitorului, unul smart și digitalizat

Alege să crești calitatea vieții, să reduci costurile de întreținere și mentenanță, să crești nivelul de acces la servicii de calitate, să reduci criminalitatea și să sporești încrederea că se poate și în România să trăim la standardele epocii în care trăim. Aplează acum la sepecialiștii Navitech It pentru a primi o ofertă personalizată nevoilor comunității locale.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro