Conectează-te simplu și ușor cu parteneri, colaboratori sau clienți din orice colț al lumii, folosind sistemele de video și audio conferința ideale pentru comunicare clară și eficientă.

Servicii de Audioconferință de la Navitech IT Oradea Bihor România

Asigură-te de calitatea sunetului la orice întâlnire

Sisteme Audio Conferință

Calitatea sunetului este vitală pentru orice întâlnire de afaceri, colaborare, sau de echipă. Apelează la cele mai noi și mai performante soluții de audio conferință de la specialiștii din Bihor, Navitech IT.

Audio conferința este un mijloc prin intermediul căruia limitele comunicării la distanța se sparg cu o singură apăsare de buton. Conferința audio este una dintre cele mai folosite instrumente atunci când distanța sau alte restricții împiedică întâlnirea față în față. Acest sistem permite participarea la discuții indiferent de spațiul în care participantul se află, oferindu-i intimitate, dar menținându-i în același timp poziția în cadrul discuției.

Beneficiile audio conferințelor sunt:

 • Costuri reduse
 • Ușor accesibilă unui număr mare de persoane
 • Necesita doar un telefon

Ce spun clienții despre sistemele audio oferite de echipa Navitech IT

Slideshow Items

 • Obișnuiam să avem tot felul de dificultăți tehnice de fiecare dată când trebuia să avem o întâlnire prin audio sau video conferință cu un partener sau un client important. Era așa de frustrant de fiecare dată să pierdem timp și energie cu un sistem nefuncțional. De când am ales să apelăm la Navitech IT, am scăpat de toate problemele tehnice. Întâlnirile cu clienții au ajuns să fie o bucurie și nu o sursă de stres."

  Claudia O.

  Director vânzări și achiziții

 • Cât de simplă e viața când ai tehnologia potrivită. În pandemie am fost nevoiți să apelăm mult mai mult la tehnologie pentru a putea lucra în echipă de la distanță. Este greu însă de descris stresul și frustrarea membrilor când nu reușeam să ne vedem sau să ne auzim corespunzător. De multe ori erau probleme de conectivitate, însă am descoperit că tehnologia potrivită face cu adevărat diferența. Echipa Navitech IT, au fost salvatorii noștrii și apreciem mai ales instructajul în utilizarea tehnologiei."

  Maria B.

  Director executiv

 • Prezentările diverselor proiecte erau un stres suplimentar pentru mine, neștiind ce tehnologie să folosesc, cum și ce beneficii am de la acea tehnologie. O vedeam mai mult ca pe o povară decât pe un avantaj, însă cei de la Navitech IT au reușit să mă facă să îmi schimb complet părerea despre echipamentele de proiecție. Vă recomand să colaborați cu ei pentru soluții și servicii excelente."

  Emilia V.

  Director Marketing

Soluții de conectare la distanță


Sistemele de videoconferință

Până să descoperim sistemele de videoconferință credeam că întâlnirile importante trebuie să fie doar în persoană.

Apoi am descoperit că există sisteme care pot reduce distanța în timp ce păstrează nivelul de conexiune și interacțiune dintre oameni.

Să poți să colaborezi de la distanță prin sisteme de videoconferință eficiente și calitative e un mod ideal de lucru pentru companiile cu echipe mari sau oameni care lucrează de acasă.

Acest mod de lucru de la distanță poate să reducă costurile de operare a companiilor și indivizilor și să crească productivitate.

Descoperă puterea de optimizare a muncii de la distanță, investește în tehnologii performante de videoconferință, care oferă o calitate constantă a sunetului și imaginii video pe toată durata întâlnirilor

Servicii de Proiecție pentru conferințe de la Navitech IT Oradea Bihor România

Creativitate fără margini

Sistemele de proiecție

Pentru momentele în care dorești să transmiți ideile tale geniale, și te simți limitat de hârtia unui simplu document, încearcă noile tehnologii de sisteme de proiecție ce pot să aducă inovație, dinamism, și să impresioneze orice audiență.

Recomandăm tehnologia Webex de la Cisco pentru că sunt cei mai inovativi în momentul acesta și oferă cea mai ridicată calitate a produselor și sistemelor de proiecție. Citește mai multe despre webex aici.

Fă ca mersul la birou să merite timpul petrecut în trafic. Investește în sisteme de audio și video conferință pentru echipe dedicate din diverse părți ale globului, cât și în sisteme de proiecție a conținutului pentru a te asigura de calitatea și claritate comunicării.

Când și unde ne găsești

Adresa
Îți stăm la dispoziție în Oradea
de Luni până Vineri de la 9:00 la 18:00
Dar servim clienții din tot județul Bihor și România
Telefon/
WhatsApp

Ne poți suna la numărul: +40 755 240 335

Sau scrie în Whatsapp: +40 755 240 335

Email

Dacă preferi e-mailul
ne poți scrie pe adresa:
office@navitech-it.ro