MOBOTIX este un pionier în sistemele video IP inteligente independente şi este creatorul primelor camere IP care nu necesită nici un computer sau software centralizat.

Iunie 14, 2019

Cum pot sistemele video IT inteligente să schimbe sistemul de supraveghere video curent

Această inteligenţă descentralizată, integrată în cameră, permite companiilor să construiască sisteme de supraveghere eficiente din punct de vedere economic, care facilitează înregistrarea video automată. Principalele accente ale camerelor MOBOTIX sunt:

Software inclus - Întregul software necesar pentru crearea unui sistem de supraveghere de înaltă calitate este inclus. În cameră sunt integrate funcţii extinse, cum ar fi managementul video, analiza imaginilor şi apelurile VoIP.

Sisteme de supraveghere video de la Mobotix

Tehnologie 6MP Moonlight - Noua generaţie de camere MOBOTIX dispune de o nouă tehnologie Moonlight 6MP, care asigură o îmbunătăţire excelentă în procesarea imaginilor din interiorul camerei, ceea ce permite la rândul său înregistrarea unor obiecte care se mişcă rapid în condiţii de iluminare scăzută, cum ar fi lumina lunii.

Tehnologie proprie de cameră emisferică IP de 360° - MOBOTIX a inventat o tehnologie de 360° pentru camere emisferice care permite supravegherea întregii încăperi fără zone „oarbe” şi mărirea virtuală a imaginii. Procesarea emisferică integrată ajută la creşterea calităţii imaginii şi la reducerea benzii de frecvenţe a reţelei.

Detecţia inovatoare a mişcării evită alarmele false - Camerele MOBOTIX, prevăzute cu tehnologii integrate de senzori, pot defini evenimente precise cu ajutorul metodelor de alarmare. Detectând în mod fiabil mişcarea în condiţii extreme, senzorul MxActivity reduce alarmele false cu până la 90%.

Protecţia datelor cu caracter personal - Orice sistem MOBOTIX include o protecţie puternică a parolei, cu protecţie supravegheată pentru utilizatori şi camere. Complet criptate cu conectivitate bidirecţională MxBus şi sursă de alimentare redundantă, instalaţiile MOBOTIX oferă o confidenţialitate a sistemului şi o securitate a datelor excepţională.


Domenii de aplicare

Supraveghere - Monitorizarea neîntreruptă a proprietăţii contribuie la protejarea persoanelor şi a activelor corporale.

Prevenţie - Împiedică în mod eficient efracţia şi vandalismul înainte ca infractorii să provoace daune.

Controlul accesului - Este uşor de realizat cu staţii video la intrare, integrate în sistemul de automatizare a clădirilor.

Protecţie perimetrală - Alarme timpurii declanşate de vehicule şi persoane ce se apropie de la o distanţă mare.

Documentare - Documentare automată privind situaţia de pe şantier, instalarea echipamentului etc. în arhivele cu imagini.

Controlul calităţii - Sisteme vizuale pentru facilitarea identificării şi minimizarea defectelor de fabricaţie.

Monitorizarea traficului - Monitorizarea temporară sau permanentă a zonelor critice, precum cele de construcţie autostrăzi şi alte centre de transport.

Analiza video - Utilizarea numărului de persoane surprinse şi analiza ulterioară a comportamentului lor în scopul creşterii cifra de afaceri - de interes deosebit pentru punctele de vânzare cu amănuntul şi altele cu profil similar.

Industrie - Monitorizarea, controlul şi ajustarea maşinilor industriale pentru a se asigura procese de producţie neîntrerupte şi pentru a creşte productivitatea.

Localizare - Urmărirea vehiculelor şi a altor obiecte este posibilă şi pentru perioade / distanţe mai lungi.


Modele de sisteme video inteligente de la Mobotix

 • P26 Interior 180° - Instalare perfectă pe tavan - Compact, Discret şi Ieftin Modelul P26 a fost special conceput pentru instalare pe tavan atât îngropat, cât și aplicat. Datorită deschiderii mari pe orizontală a unghiului de vizualizare al lentilei optice, camera este ideală pentru instalările în colțurile încăperilor dreptunghiulare supravegheate, putând monitoriza zona dintr-un perete în altul?
  • Platformă de sistem Mx6 cu compatibilitate H.264 şi ONVIF - Înregistrare pe un card intern MicroSD (4 GB ca standard) Optimizat pentru montare pe tavan ca o soluţie de încorporat în acesta sau aplicatInstrumente de analiză video MxAnalytics ca dotare standard Opţional variante cu pachet audio disponibil (microfon şi difuzor)
  • Senzor integrat de vibraţii şi temperatură
   • Montaj pe tavan
   • Configurabil 360 grade
   • Tehnologie Moonlight 6MP
   • Instrumente integrate de analiză
   • Opţional signal audio bidirecţional
   • Protocol activat de iniţiere sesiune (SIP)
   • HTTPS Criptare
 • M26 Exterior - Instalare la exterior – Compact, Solid și Adaptabil fiecărei aplicații Modelul M26 a fost special conceput pentru o instalare cât mai facilă la exterior pe plafoane, pereți și stâlpi, în funcție de necesitate. Aceasta îndeplinește cu ușurință cerințele exigente ale clasei de protectie IP66 și IK10. Modelul M26 este dotat cu cea mai recentă tehnologie de 6MP și poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații datorită opțiunii cuprinzătoare de lentile disponibile
  • Compatibilitate H.264 şi ONVIF - Înregistrare pe un card intern MicroSD (4 GB ca standard) sau un storage extern. Optimizat pentru montare pe plafon, perete sau stâlp. Analiză video de mișcare încorporată în cameră. Analiza soft de mișcare proprietară. MxActivity Sensor cu rezultate deosebite ce duc la evitarea alarmelor false. Dispune de difuzor și microfon încorporat.
  • Senzor integrat de vibraţii şi temperatură
   • Configurabil cu lentile cu unghiuri diferite de deschidere imagine : 180°x180°, 103°x77°, 90°x67°, 60°x45°, 45°x34°, 31°x23°, 15°x11°, 8°x6°
   • Analiză video de mișcare încorporată în cameră
   • Tehnologie Moonlight 6MP
   • Semnal audio bidirecţional
   • Opţional signal audio bidirecţional
   • Protocol activat de iniţiere sesiune (SIP)
   • HTTPS Criptare
 • Multiple Progressive Scan CMOS Sensor Support up to 3MP Resolution
  • Up to 40x Optical Zoom
  • Multi Exposure WDR
  • IR LED (Working Distance up to 200 m)
  • Multi Codec Support (H.264/MJPEG)
  • ONVIF Profile S/G Support
  • Weatherproof (IP66) - Vandal Proof (IK10 Rating)
  • Electrical Image Stabilizer (EIS) Support
  • Low Latency Streaming
  • Triple Stream Support
  • 3D Motion Compensated Noise Reduction (MCTF)
  • Smart Event Function: External Output/Motion Detection/ Network Failure
  • Detection/Periodical Event/Manual Trigger/ Audio Detection

Cum se pot comanda aceste echipamente?

Îți stăm la dispoziție pentru a achiziționa aceste sisteme se supraveghere moderne și eficiente pentru toate situațiile.

Termen de livrare: 10 - maximum 20 zile de la comanda fermă și primirea avansului. Echipamentele rămân în proprietatea furnizorului până la achitarea completă a contravalorii acestora. Parola de supervizor se comunica după achitarea completă a echipamentelor. Instalarea se face de către firme autorizate conform LEGII nr. 40/2010 din 10 martie 2010 privind paza obiectivelor, bunurilor,valorilor și protecția persoanelor.

Garanție: 36 luni pentru toate echipamentele MOBOTIX. Termenul de garanție se consideră de la data livrării.

Proiectul poate fi finanțat pe o perioada de 36 de luni, cu un cost de 8% pe valoarea totală a acestuia.

Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii prin a cere ofertă aici: CERE OFERTĂ


Cum se diferențiază sistemele de supraveghere video Mobotix

Inteligenţă integrată - Camerele MOBOTIX sunt prevăzute cu un management independent al memoriei, o gamă largă de opţiuni de comunicare (inclusiv tehnologia SIP), analiză video inovatoare şi logica evenimentelor, ceea ce înseamnă că acestea nu numai produc imagini, ci identifică ameninţări şi iniţiază acţiuni defensive. Aceasta creează cu totul noi posibilităţi de prevenire, ceea ce contează în anumite condiţii.

Protecţie completă a datelor - Orice sistem MOBOTIX include protecţie puternică a parolei, cu o protecţie supravegheată pentru utilizatori şi camere. Complet criptate cu conectivitate bidirecţională MxBus şi sursă de alimentare redundantă, instalaţiile MOBOTIX oferă o confidenţialitate a sistemului şi o securitate a datelor excepţională

Supraveghere video mobilă - Decizia dvs. corectă pentru a vă proteja de crime, furturi şi vandalism în locuri publice, în timpul evenimentelor, pe şantiere etc. Sistemele de supraveghere video se asamblează şi conectează pentru un timp minim, astfel se pot folosi oriunde sau se pot muta între diferite locaţii

Flexibilitate maximă - Designul modular al camerei şi arhitectura sistemului descentralizat asigură o adaptabilitate maximă şi o extensibilitate aproape nelimitată a sistemului

Sute de mii de sisteme testate în întreaga lume - Designul sofisticat, fără piese mobile şi o calitate excepţională, realizat în Germania, oferă fiabilitate maximă şi cele mai mici costuri posibil


Cauți soluții IT de la parteneri de încredere?

Ești în locul potrivit. Echipa Navitech It este pregătită să te asiste în toate etapele de digitalizare a companiei sau instituției pe care o reprezinți. Începând de la un audit detaliat al situației curente, până la finanțarea proiectelor, precum acestea de dotare cu sisteme de supraveghere video performante. Îți stăm la dispoziție cu cele mai inovative și eficiente metode și componente IT.

Contactează-ne pentru a descoperi cel mai performant, economic și inovativ mod de a crește compania ta în domeniul IT.

Specialiști IT la îndemână

Compania Navitech IT din Oradea oferă servicii și soluții IT din 2018 în Oradea, Bihor, și zona Transilvania de Nord-Vest. Pasionați de excelență, inovație, professionalism, colaborare și integritate sunt dedicați în a aduce cele mai bune soluții pentru companiile și instituțiile publice din zonă pentru a crește productivitatea, profesionalismul și nivelul de digitalizare

Citește mai multe articole și studii de caz care credem că ar putea să te intereseze