Descoperă ultimele tehnologii în materie de video și audio conferințe, ideale pentru companii și instituții publice, pentru o comunicare eficientă și clară.

August 14, 2019

Navitech IT și CISCO vă prezintă

Ce este și cum te ajută Cisco Webex în audio și video conferințe


Navitech IT Concept în colaborare cu Cisco, producătorul celui mai de avangardă sistem de teleconferințe, vă prezintă Cisco Webex ™ Board, un dispozitiv all-in-one care oferă tot ce aveți nevoie pentru a colabora cu echipele dvs. în sălile de ședințe.

Cisco Webex ™ Board este un ecran de prezentare wireless, o tablă digitală și un sistem de conferințe audio și videoCine poate beneficia la maxim de acest sistem de comunicare?

Sistemele de teleconferință, video conferință, audio conferință Webex de la CISCO sunt ideale pentru corporații mai mari sau mai mici care au mai multe echipe în diverse locații și își doresc o metodă eficientă, securizată și performantă de comunicare a echipei.

Totodată aceste sisteme funcționează excelent pentru diverse instituții publice care trebuie să lucreze împreună pentru buna desfășurare a proiectelor speciale sau activităților curente.


Cum puteți accesa sistemele de videoconferință Webex?

Echipa Navitech IT îți stă la dispoziție cu toate soluțiile de implementare a unui sistem performant de comunicare pentru compania ta.

Echipa Navitech It este pregătită să te asiste în toate etapele de digitalizare a companiei sau instituției pe care o reprezinți. Începând de la un audit detaliat al situației curente, până la finanțarea proiectelor, îți stăm la dispoziție cu cele mai inovative și eficiente metode și componente IT.

Contactați-ne pentru a descoperi cel mai performant, economic și inovativ mod de a crește compania dumneavoastră.

Specialiști IT la îndemână

Compania Navitech IT din Oradea oferă servicii și soluții IT din 2018 în Oradea, Bihor, și zona Transilvania de Nord-Vest. Pasionați de excelență, inovație, professionalism, colaborare și integritate sunt dedicați în a aduce cele mai bune soluții pentru companiile și instituțiile publice din zonă pentru a crește productivitatea, profesionalismul și nivelul de digitalizare

Citește mai multe articole și studii de caz care credem că ar putea să te intereseze