Tu cum alegi ce modificări să faci în domeniul IT pentru a putea să fii la nivelul de digitalizare performant, funcțional și eficient de care ai nevoie?

Iulie 14, 2019

Este necesar să faci modificări în domeniul serviciilor IT?

Soluții și servicii IT în Bihor și în România de la Navitech IT

Dacă nu ai studii în domeniul IT, acest lucru poate fi unul complicat la prima vedere. De aceea ne-am gândit la un sistem format din câteva întrebări pe care să ți le adresezi pentru a afla nivelul actual și nevoile companiei tale în domeniul IT, de digitalizare.

Iată care sunt întrebările pe care te invităm să ți le adresezi pentru a descoperi gradul de schimbare necesar în domeniul IT în acest moment, în compania ta:


  • Există în compania ta momente în care se întrerupe activitatea din cauza problemelor IT: rețea, comunicare, infrastructură, probleme la componente etc.?
  • Se întâmplă ca responsabilul/colaboratorul de la IT să nu răspundă la telefon când aveți o problemă urgentă?
  • S-a întâmplat să rămâneți cu problemele nerezolvate de pe-o zi pe alta?
  • Unele probleme IT par a nu se rezolva niciodată, ci doar se amână la nesfârșit?
  • Ați irosit vreodată resurse financiare pe echipamente IT necorespunzătoare?
  • V-au cerut clienții dumneavoastră vreodată să vă actualizați diverse componente pentru a fi la un nivel minim de digitalizare și automatizare?

Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări, îți stăm la dispoziție cu o gamă variată de servicii și soluții IT care să te ajute să depășești orice problemă de infrastructură, securitate, mentenanță, componente, digitalizare în IT.

În plus prin programele curente de finanțare există șansa ca aceste investiții să fie susținute din fonduri nerambursabile.

Contactează-ne pentru a descoperi cel mai performant, economic și inovativ mod de a crește compania ta în domeniul IT.

Specialiști IT la îndemână

Compania Navitech IT din Oradea oferă servicii și soluții IT din 2018 în Oradea, Bihor, și zona Transilvania de Nord-Vest. Pasionați de excelență, inovație, professionalism, colaborare și integritate sunt dedicați în a aduce cele mai bune soluții pentru companiile și instituțiile publice din zonă pentru a crește productivitatea, profesionalismul și nivelul de digitalizare.

Citește mai multe articole și studii de caz care credem că ar putea să te intereseze