Suntem cu adevărat onorați de surpriza oferită de cei de la NOD Academy echipei Navitech IT cu ocazia evenimentului organizat în 2019

Iunie 20, 2019

Un premiu inedit și neașteptat pentru echipa Navitech IT

Premiul Primit de Echipa Navitech IT de la NOD Academy

Este o onoare și o bucurie deosebită să fim recunoscuți ca parteneri Diamant în ecosistemul NOD Academy în 2019.

Cine este NOD Academy?

Network One Distribution este cel mai mare distribuitor de tehnologie IT&C din România, cu o experiență de 19 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 450 de profesioniști, o rețea națională de 1,000 de parteneri de încredere și peste 130 de branduri în portofoliu.

NOD Academy este ecosistemul partenerilor NOD ce reunește și promovează soluții și resurse specializate în scopul dezvoltării mediului de business public și privat din România prin furnizarea de soluții complete bazate pe tehnologie.


Evenimentul anului 2019 în materie de tehnologie în IT - NOD Academy

Un eveniment care a reunit peste 1000 de companii de profil de IT din România pentru a discuta ultimele noutăți și cele mai bune practici de digitalizare în prezent pentru companiile și instituțiile românești.

Echipa Navitech IT a fost prezentă la evenimentul organizat de NOD Academy unde am aflat ultimele noutăți despre Lexmark , SONICWALL, QNAP și BITDEFENDER și multe altele.


Cauți soluții IT de la parteneri de încredere?

Ești în locul potrivit. Echipa Navitech It este pregătită să te asiste în toate etapele de digitalizare a companiei sau instituției pe care o reprezinți. Începând de la un audit detaliat al situației curente, până la finanțarea proiectelor, îți stăm la dispoziție cu cele mai inovative și eficiente metode și componente IT.

Contactează-ne pentru a descoperi cel mai performant, economic și inovativ mod de a crește compania ta în domeniul IT.

Specialiști IT la îndemână

Compania Navitech IT din Oradea oferă servicii și soluții IT din 2018 în Oradea, Bihor, și zona Transilvania de Nord-Vest. Pasionați de excelență, inovație, professionalism, colaborare și integritate sunt dedicați în a aduce cele mai bune soluții pentru companiile și instituțiile publice din zonă pentru a crește productivitatea, profesionalismul și nivelul de digitalizare.

Citește mai multe articole și studii de caz care credem că ar putea să te intereseze